top of page

Sirkku Tilli

Fysioterapeutti

Kuntohoitaja

Minusta

Olen Sirkku Tilli, fysioterapian ammattilainen ja moniosaaja. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten kipuihin ja ongelmiin ja  työkokemusta minulla on niiden parissa yli 30 vuoden ajalta. Tärkeimpänä asiana työssäni pidän kokonaisvaltaista asiakkaan auttamista sekä fyysisesti että psyykkisesti. Pyrin selvittämään ongelmien syyt perusteellisesti (hoitoa ) fysioterapiaa varten ja löytämään oikeat keinot ja harjoitteet ennaltaehkäisyyn.

Tärkeintä on asiakkaan kuunteleminen. Pienikin vaiva vähentää liikunta-, toiminta- ja työkykyä ja pitkittyessään tai hoitamattomana aiheuttaa lisävaivoja.

Saan työstäni iloa, kun voin helpottaa ja jopa poistaa asiakkaan oireita ja kipuja. Olen itse aktiivinen liikkuja ja asiakkaan motivoiminen liikkumaan omien voimavarojen mukaan kuuluu kuntoutukseen oleellisena osana.

Kouluttauduin fysioterapeutiksi, koska minua kiinnosti ihminen kokonaisuudessaan ja halusin laajentaa ammattikuvaani. Pitkän urani aikana olen hoitanut monenlaisia  tuki- ja liikuntaelinten kipuja ja ongelmia ja saanut aikaan hyviä tuloksia. Olen suorittanut myös kuntohoitajan tutkinnon, joka antaa minulle pätevyyden manuaaliseen hoitoon (hieronta ja muu manuaalinen terapia). Nämä kaksi tutkintoa antavat minulle hyvän, monipuolisen ammattitaidon ja siitä olenkin saanut asiakkailta positiivista palautetta.

bottom of page