top of page

ÄITIYSPALVELUT

oakwellness_valmiit-16.jpg

Raskausajan hieronta

Rentoudu lämpimän peiton alle ja anna meidän auttaa raskauden tuomiin kiputiloihin. Raskausajan hieronnassa keskitytään tulevan äidin hyvinvointiin, kiputilojen lievitykseen sekä kehon rentoutumiseen. Mukavassa ja hyvin tuetussa kylkimakuuasennossa niin keho kuin mieli rentoutuu. 

Tähän hoitoon voi tulla raskauden jokaisella viikolla laskettuun aikaan saakka. Suosittelemme kuitenkin vaihtamaan perinteisen hieronnan raskausajan hierontaan viimeistään ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. 

Oakin kaikki raskausajan hierontaa antavat ovat koulutettuja hierojia ja terveysalan ammattilaisia, olet turvallisissa käsissä!

45min – 59€

60min – 69€

90min – 89€

woman in black and white leopard print brassiere_edited.jpg

Synnytyksen jälkeinen hieronta

Synnytyksen jälkeen sekä keho että mieli voivat olla kovilla. Hieronta hellii palautuvaa kehoa lievittäen kipua ja rentouttaen kireitä lihaksia sekä antaen tuoreelle äidille hengähdyksen omaa aikaa. Kylkimakuuasennossa selkään tai rinnoille ei tule ikävää painetta ja hoito on turvallinen myös heti sektion jälkeen. 

Hoidossa keskitytään synnytyksestä ja kuluneesta raskaudesta palautumiseen niin henkisesti kuin fyysisesti. 

60min – 69€

90min – 89€

Pregnancy_edited.png

Vatsalihasten erkauman tutkiminen

Raskauden aikana vatsassa kasvava kohtu tarvitsee tilaa jolloin vatsalihakset mukautuvat siirtymällä sivulle. 

Äitiyshormonit löystyttävät tukikudoksia ja nivelsiteitä jolloin kehon keskilinjassa kulkeva jännesauma, linea albaa venyy.  


Erkaumassa siis suorien vatsalihasten välinen jännesauma on venynyt ja haurastunut
 sekä menettänyt elastisuuttaan.

Erkauman tarkistuskäynnillä tutkitaan suorat vatsalihakset, lantionpohjan aktivoituminen sekä keskivartalon toiminta. Käynnillä ei tehdä sisätutkimusta.

60min – 69€

bottom of page