top of page

HIERONNAT

Hieronnat kuuluvat terveyspalveluihin ja ovat aina alv 0%.

IMG_2299.JPG

Urheiluhieronta

Tehokkaasta urheiluhieronnasta löydät avun kehoon moniin kipu- ja jumitiloihin. Lihasta muokkaavien ja venyttävien hierontaotteiden ansiosta, kireät lihakset antautuvat ja kiputilat lievittyvät. Rentouttavien sivelevien otteiden lisäksi, urheiluhieronnasa käytetään paljon lihasta muokkaavia puristusotteita sekä mobilisaatiotekniikkaa. 

Urheiluhieronnassa käytetään aina asiakkaalle sopivaa voimakkuutta, joten hoito ei ole automaattisesti "kovaa hierontaa". Hoito on kuitenkin otteidensa ansiosta napakan tuntuista ja tehoaa hyvin kroonisiinkin jumeihin.

30min  – 120min

39€– 110€

IMG_2279.JPG

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on lihaksia palauttavaa ja rentouttavaa käsittelyä, jossa sovelletaan monia niin pehmeitä kuin napakampiakin hierontaotteita. Hoito on rauhallinen ja laajoilla otteilla koko keho rauhoittuu. Klassisessa hieronnassa käytetään hieman urheiluhierontaa vähemmän muokkaavia ja mobilisoivia otteita, mutta hoito on kuitenkin erittäin kireyksiä avaava.

Voit varata kumman van hieronnan, hoito suunnitellaan aina tapauskohtaisesti. Sekä klassista että urheiluhierontaa tarjoaa Oakilla aina koulutettu hieroja. 

Urheiluhieronta soveltuu klassista hierontaa paremmin aktiivisesti kuntoileville. 

30min – 120min

39€ - 110€

KLASSINEN VAI URHEILUHIERONTA?

IMG_3619.JPG

PURENTALIHASHIERONTA

Purentalihashieronta

Kärsitkö migreenistä, niskakivuista tai tinnityksestä?

Purentalihashieronnasta löydät avun mm. näihin ongelmiin. Hoidossa käsitellään tehokkaasti hartiaseutu, niska, rintalihakset ja koko pään alue sisältäen kasvot ja asiakkaan halutessa leukalihakset posken sisäpuolelta. Laajan hoitoalueen ansioista sekä purenta että kaulanlihaksisto rentoutuu ja näin ollen myös jännitysoireet helpottuvat. Suosittelemme tapauskohtaisesti 3-5 hoitokertaa, jotta kroonistuneetkin lihakset saadaan pehmitettyä. 

Hoitoa voi käyttää yhdessä muiden purentahoitojen kuten Botox- ja laserhoitojen kanssa. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan asian lääkäriltäsi.

60min – 63€

90min – 89€

IMG_2703 2_edited.jpg

ANNI

Koulutettu hieroja / hyvinvointivalmentaja

Nämä hoidot voit maksaa hyvinvointieduilla.

Lue lisää
bottom of page