top of page
IMG_2762.JPG
IMG_2763.JPG
IMG_2773.JPG

Oakin uudet yksilöohjaukset ovat täällä!

KOKOVARTALO HARJOITTELUA

Tasapainoinen hyvinvoiva arki kaipaa toimivaa ja vahvaa kehoa. Rakennamme ohjelmat koko kehoa ajatellen monipuolisia harjoituksia hyödyntäen.

IMG_2770.JPG
IMG_2783.JPG

KEHOA KUUNNELLEN

Jotta edistäisimme sinun kokonaisvaltaista hyvinvointia, teemme kaikki ohajaukset ja ohjelmat kehoa ja mieltä kuunnellen. Ohjauksissa yhdistellään kehonhallintaa, voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä.

SELKEÄT OHJEET

Kaikkiin ohjauksiin kuuluu kuvalliset kotiohjeet, joista treenejä on helppo toteuttaa.

IMG_2784.JPG

PERSONAL TRAINING -PALVELUT

Kertakäynnit

Henkilökohtainen harjoitustapaaminen 60min

Harjoitustapaamisella käydään läpi tavoitteeseesi tai vaivaasi sopivat harjoitteet, jotka edistävät kehosi hyvinvointia. Tapaaminen on kertakäynti, jossa keskitytään yhteen osa-alueeseen kerrallaan esimerkiksi tukilihaksiston vahvistamiseen, liikkuvuuteen, voimaan tai tekniikkaan.

79€

Henkilökohtainen harjoitustapaaminen 60min (odotusaika)

Odotusajan harjoitustapaamisella keskitymme äidin hyvinvoinnin edistämiseen turvallisten harjoitusten kautta. Liikkeet suunnitellaan hoitamaan ja myös ennaltaehkäisemään raskausajan erilaisia vaivoja ja kiputiloja. Käynnille voit tulla millä raskausviikolla tahansa, harjoitteet tehdään aina sen hetken voinnin mukaan. Mikäli et tiedä mitä kehosi kaipaa juuri nyt - älä huoli. Käymme kunnon testaukset ja suunnitellaan niiden pohjalta harjoitusohjelma.

79€

Henkilökohtainen harjoitustapaaminen 60min (synnytyksen jälkeen)

Synnytyksen jälkeiselle harjoitustapaamiselle voit tulla milloin vain synnytyksen jälkeen, kun olosi on hyvä ja esimerkiksi kun kevyet vaunulenkit jo onnistuu. Palautumisajasta riippuen keskitymme kehon palauttamiseen sekä vahvistamiseen ison muutoksen jälkeen. Huomaathan mitä vähemmän aikaa synnytyksestä on, sitä kevyemmin lähdemme liikenteeseen. Harjoitukset pitävät sisällään paljon hengitystekniikoita ja pilatestyylisiä liikesarjoja. Erkaumaa alamme kuntouttamaan vasta 2-3 kk jälkeen synnytyksestä.

79€

Vatsalihasten erkauman tarkistus ja hoito 60min

Erkauman tarkistukseen voit saapua milloin vaan synnytyksen jälkeen. Suosittelemme kuitenkin, että anna itsellesi rauhassa aikaa palautua synnytyksestä noin 2-3 kk ennen kuin lähdetään tutkimaan vatsalihasten jännesaumaa. Erkauma on hyvä tarkistaa ennen kovemman harjoittelun tai juoksulenkkien aloittamista. Tapaamisella tutkitaan laajasti vatsalihasten kunto, jännesauman leveys, poikittaisen vatsalihaksen aktivoituminen sekä lantionpohjan toiminta vatsalihasten yhteydessä. 

69€

Vatsalihasten erkauman jatkohoito

Mikäli vatsalihasten erkaumaa havaitaan, voit varata jatkohoitoajan edellisellä käynnillä suositellulla aikavälillä. Varaa jatkohoitoaika vain jos olet käynyt ensin Oak Wellnessissä erkauman tarkistuksessa. Jatkohoidossa seurataan vatsalihasten palautumisen kehitystä sekä uusitaan harjoitusohjelmaa kehityksen mukaan. 

65€

Tulossa tänä vuonna:

Pilates

Äitiyspilates

Liikkuvuusvalmennus

Valmennukset

Liikkuvuusvalmennus -paketit

Liikkuvuusvalmennus

perustuu Exercisemaster:in kehittämiin menetelmiin, joiden tavoitteena on notkea ja vahva keho. Menetelmässä yhdistetään dynaamisia venytyksiä, voimaharjoittelua kehonpainolla sekä kehonhallintaa tasapainoharjoittelun avulla. Valmennus soveltuu kaikenikäisille kuntotasosta riippumatta. Paketit alkavat ilmaisella alkukartoituksella, jossa testataan asiakkaan lähtötilanne ja suunnitellaan yhdessä sopiva valmennuspaketti. Valmennukset ovat aina yksilöityjä asiakkaan henkilökohtaiset tavoitteet ja tarpeet huomioiden. 

Alkaen 79€ 

bottom of page