top of page

HYVINVOINTIEDUT

Hyvinvointiedut ovat henkilökohtaisia etuja ja niillä voi maksaa vain omaan käyttöön tulevat palvelut. Hyvinvointieduilla voitostaa myös lahjakortin itsellesi.

Epassi Logo Primary Color RGB.png

E-PASSI

E-passi käy maksutapana osaan hoitolamme palveluista. E-passilla voit ostaa myös henkilökohtaisen lahjakortin alla eritellyihin palveluihin.

Hyvinvointiraha: soveltuu maksutavaksi klassiseen ja urheiluhierontaan, purentalihashierontaan, kasvohierontaan sekä äitiyshierontoihin mm. sektio arven käsittelyyn. Hyvinvointirahaa ei voi käyttää erikois- tai hemmotteluhoitoihin eikä lisäpalveluihin.

Liikuntaraha: soveltuu maksutavaksi kaikkiin liikuntapalveluihin ja henkilökohtaisiin harjoitustapaamisiin sekä erkauman kuntoutukseen. Liikuntarahaa ei voi käyttää hierontoihin tai erikoishoitoihin. 

SMARTUM_LOGO_RGB_BLACK.png

SMARTUM

Smartumia voit käyttää osaan hoitolamme palveluista.

Smartum Hieronta: soveltuu maksutavaksi klassiseen ja urheiluhierontaan, purentalihashierontaan, kasvohierontaan sekä äitiyshierontoihin mm. sektio arven käsittelyyn. Hyvinvointirahaa ei voi käyttää erikois- tai hemmotteluhoitoihin eikä lisäpalveluihin.

Smartum Liikunta: soveltuu maksutavaksi kaikkiin liikuntapalveluihin ja henkilökohtaisiin harjoitustapaamisiin sekä erkauman kuntoutukseen. Liikuntarahaa ei voi käyttää hierontoihin tai erikoishoitoihin. 

Tutustu voimassa olevaan hinnastoon.

HINNASTO
bottom of page