top of page
IMG_5199.JPG

HAE MEILLE TÖIHIN!

Täältä löydät tämän hetken avoimet työpaikat

KOULUTETTU HIEROJA

Oak Wellness on avannut uudet tilansa Tampereen Kalevaan ja etsimme nyt terveysalan ammattilaisia tiimiimme.

Tuo terveysalan ammattitaitosi spa -henkiseen hyvinvointihoitolaamme, jossa pääset yhdessä muun tiimin kanssa luomaan unohtumattoman asiakaselämyksen ja tuomaan hyvinvointia ihmisten arkeen.

Intohimona asiakaskokemus

Teemme hyvinvointialalla tärkeää työtä ja se välittyy käsistämme asiakkaisiin.

Oak WelIlness on 2019 perustettu uudenlainen terveysalan yritys, jossa yhdistyy tarkasti suunniteltu ylellinen aisakaskokemus ja terveyspalvelut. Palveluihimme kuuluvat muun muuassa urheiluhieronta, äitiyspalvelut sekä erilaiset rentouttavat hierontahoidot. Tunnelmallinen hoitolamme on asiakkaillemme paikka rauhoittua ja hengähtää arjen keskellä.

Koulutettuna hierojana Oak Wellnessissä keskityt laadukkaan hoidon ja unohtumattoman kokemuksen antamiseen asiakkaillesi. Odotamme sinun hyödyntävän laajaa ammattitaitoasi asiakkaan kuntoutuksessa ja vaivojen hoitamisessa, niin että asiakas lähtee kotiin avun saaneena ja rentoutuneena.


Hoitolassamme pääset työskentelemään läheisesti muiden terveysalan ammattilaisten kanssa ja oppimaan uusia hoitomuotoja tiimin koulutuspäivinä. Arvostamme jatkuvaa kouluttautumista ja motivaatiota oman ammattitaidon kehittämiseen ja tuemme tässä myös tiimiläisiämme.

Sopimusyrittäjäksi Oak Wellnessiin

Etsimme energistä ja asiakaspalveluhenkistä terveys- ja hyvinvointialan yrittäjää hoitolaamme.

Meillä:

- pääset osaksi hyvinvointialan yrittäjien verkostoa
- Kehittämään itseäsi terveysalan ammattilaisena
- Oppimaan uusia hoitoja
- Kehittymään yrittäjänä myynnissä ja asiakashankinnassa - hyödyntämään osaavaa tiimiä yrittäjyyden kanssa

- Luomaan uutta hierontapalveluihin

Provisiopohjaisena sopimusyrittäjänä pääset keskittymään asiakkaan hoidon toteuttamiseen valmiissa ammattitaitoisessa ympäristössä sekä tuottamaan upean asiakaskokemuksen ylellisessä ja rentouttavassa miljöössä. Yrittäjänä nautit vapaudesta suunnitella omat työpäiväsi ja halutessasi pääset toteuttamaan itseäsi muun muassa uusien palveluiden kehittämisessä. Mikäli olet aloittava yrittäjä, autamme sinua mielellämme toiminimen perustamisessa ja hallinnollisissa asioissa.

Tarjomme sopimusyrittäjillemme kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen sekä ammatilliset kehittymismahdollisuudet tiimiläisillemme.


Hakijalta toivomme hyviä kommunikaatiotaitoja sekä motivoitunutta ja positiivista otetta työhön.

Lähetä CV ja avoin hakemus sähköpostiin: info@oakwellness.fi

Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä osoitteeseen anni@oakwellness.fi

www.oakwellness.fi

IMG_2703 2.JPG

Tervetuloa tiimiin!

bottom of page